Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Billiga vandrarhem på Öland

Vandrarhem med låga priser och bra omdömen av tidigare gästerVi har tagit fram ett urval av de allra bästa och billigaste vandrarhemmen på Öland. Via oss kan du välja vandrarhem utifrån läge till havet eller utifrån lägst pris på rummen.

Alla vandrarhem här i listan är boenden som genomgående fått bra omdömen av sina tidigare gäster.


Borgholm
Borgholm är en av Ölands mest populära turistorter. Här finns goda badmöjligheter och fin natur. Borgholm är en typisk sommarstad där befolkningen dubblas och handel/restauranger blomstrar sommartid. I Borgholm kan du bo på följande vandrarhem:
Rosenfors vandrarhem


Köpingsvik
Populär turistort på Öland och ett av Sveriges största center för camping. I Köpingsvik är det aldrig långt ett en sommaröppen restaurang eller minigolfbana. I Köpingsvik rekommenderar vi detta vandrarhem:
Gamla Bryggeriets Bed & Breakfast


Mörbylånga
Mörbylånga är en stad i södra Öland vars viktigast näring är just turismen. Mörbylånga har flera vackra gågator och staden ligger vid havet. I Mörbylånga finns följande vandrarhem:
Mörby Hotell & Vandrarhem


Stora Frö
10 kilometer från Ölandsbron, i södra Öland, ligger Stora Frö. Från Stora Frö har du en kort bilfärd till Färjestaden. Varje år anordnas musikfestivalen Öland Roots strax utanför Stora Frö. Under din vistelse på Stora Frö kan du bo på följande vandrarhem:
Strandnära Vandrarhem