Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Helsingborg
Helsingborg är ett av Sveriges mest populära turistmål. Fina sandstränder, närheten till Danmark, en stad med många vackra byggnader och gator fyllda med restauranger lockar många turister att årligen besöka Helsingborg.

Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara de 3 bästa vandrarhemmen i Helsingborg. Vi vill hjälpa dig till att få en drömvistelse i Helsingborg och tror att utgångspunkten för många är ett bra och billigt boende.


City vandrarhemmet
Utgångspunkten för alla som vill bo bekvämt och mitt i centrum. City vandrarhem ligger, som namnet låter förstå, i de allra mest centrala delarna av Helsingborg. Från detta vandrarhem har ni gångavstånd till alla sevärdheter i Helsingborg.


Helsingborgs Vandrarhem Centrum
Vandrarhem i centrala Helsingborg som inkluderar enkel frukost i priset för vistelsen. Vill du ha ett större matutbud och andra nöjen finns inom gångavstånd från detta vandrarhem ett 20-tal restauranger och pubar. Kommer du med bil finns möjlighet att mot låg kostnad hyra garageplats.


STF Vandrarhem Helsingborg Miatorp
För dig som är medlem i STF kanske det kan vara intressant att boka rum på det STF anslutna vandrarhemmet Miatorp i Helsingborg. Detta vandrarhem ligger i stadsdelen Miatorp i södra Helsingborg. För att ta sig till centrum kan du antigen åka bil eller buss.