Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Linköping
Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara Linköpings bästa vandrarhem. Med denna lista vill vi hjälpa dig som funderar på att övernatta i Linköping men inte vet vilket hotell eller vandrarhem du skall välja.

Listan nedan går igenom vandrarhem som håller god standard, har ett trevligt och personligt bemötande och som tidigare gäster tyckt att de kan rekommendera till nya gäster.

Om du bokar boende på något vandrarhem nedan men efter din vistelse tycker att de inte uppfyllde vad som kan förväntas av dem så får du gärna skicka ett mail till oss och berätta det, på så viss kan vi alltid hålla en uppdaterad lista över de bästa boenden på vandrarhem i Linköping.


Alfa-Ryddalens vandrarhem
Alfa-Ryddalens bed and breakfast är ett litet och personligt vandrarhem endast 1 kilometer från Linköpings Universitet och Linköpings Universitetssjukhus. Du kan välja mellan att bo i dubbelrum eller enkelrum.


Linköpings Cityhotell och Vandrarhem
Kombinerat vandrarhem och lågprishotell med bästa läge i centrala Linköping. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller familjerum när du bokar. Frukost ingår inte i priset men kan fås mot en extra avgift.


Mjellerumsgården
Mjellerumsgården är en byggnad med annor från 1700-talet och erbjuder gårdskänsla trots att det ligger nära såväl universitetet som sjukhuset. Här finns totalt 21 bäddar att välja mellan. Detta boende håller ett av de lägsta vandrarhemspriserna i Linköping.