Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Bed and Breakfast och vandrarhem i Växjö
Som tillfällig gäst i Växjö, i behov av övernattning på hotell eller vandrarhem, kan det ofta vara svårt att veta vilket vandrarhem eller hotell man skall vända sig till. Hur skall man veta vilket av stadens alla vandrarhem som ligger centralt, vilket som erbjuder god service, vilket vandrarhem som har lägst priser?

För att underlätta ditt val av vandrarhem i Växjö har vi tagit fram en lista över de vandrarhem som av oss anses vara de absolut mest prisvärda. Du hittar hela listan nedan. Om du bokar rum på något av dessa vandrarhem får du efter att resan är klar gärna skicka ett mail till oss och berätta vilket omdömde du ger vandrarhemmet. Genom er feedback kan vi på så sätt fortsätta att hålla en uppdaterad lista över vad ni, besökarna, anser vara de bättre vandrarhemmen i Växjö.


Hemma hos oss Bed & Breakfast
Litet hostel i centrala Växjö inom gångavstånd från både Centralstationen och busstationen. Här finns endast 2 enkelrum och 2 dubbelrum så boka i tid innan det bli fullbokat av någon annan. I priset för rummet ingår frukost. Rummen håller utmärkt standard.


Växjö City Vandrarhem
Vandrarhem i centrala Växjö som erbjuder mycket förmånliga priser. Här kan du bo i sovsal för under 200 kronor dygnet. Det gemensamma köket håller mycket hög kvalitet, där du även har tillgång till gratis kaffe och te. Goda parkeringsmöjligheter finns i närheten till vandrarhemmet.


Växjö Vandrarhem Everdal
I norra delen av Växjö, invid vackra Helgasjön hittar du Everdal vandrarhem i en mycket naturskön omgivning. Dett boende passar dig med bil som önskar bo en bit utanför Växjö i lugn och grönskande omgivning.