Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem och billiga hotell i Västerås
Vår ambition är att vara din guide när du väljer mellan vandrarhem och billiga hotell i Västerås. Vi vill att du skall kunna känna dig trygg med att när du bokar övernattning i Västerås så gör du det på ett säkert, bekvämt och serviceinriktat boende.

Vi har därför tagit fram en lista på vad vi anser vara de bästa hotellen och vandrarhemmen i Västerås som därtill erbjuder låga priser på sina rum.


Lövudden Hotell
Lövudden, endast 5 kilometer från centrala Västerås och vackert beläget vid Mälarens strand, kan erbjuda dig som gäst boende i såväl 2 som 3-stjärnigt hotell. För att vara ett boende med hotellstandard nära Västerås är priserna mycket förmånliga.


STF Vandrarhem Västerås
Vandrarhem med hög kvalitet endast 3 kilometer från centrala Västerås. Samtliga rum är utrustade med dusch och toalett. 9 av 10 tidigare gäster rekommenderar detta vandrarhem.


Strömsholms Vandrarhem
Vandrarhem cirka 1 mil utanför Västerås som håller öppet året runt. Närområdet lämpar sig utmärkt för långpromenader i den vackra naturen. Utmärkt för dig som kommer till Västerås med bil men som vill njuta av lugn och tystnad kvällstid.