Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem och billiga hotell i Uppsala
Letar du efter hotellrum eller vandrarhem i Uppsala men saknar information om vilka vandrarhem och hotell som håller god kvalitet och hög service? Vi har för din skull tagit fram en lista på vad vi anser vara de bästa vandrarhemmen och de billigaste hotellen i Uppsala.

Genom att välja något av vandrarhemmen eller hotellen nedan vet du att du bokar rum på ett prisvärt och attraktivt boende. Skulle du av någon anledning vara missnöjd över ditt boende får du gärna i efterhand ta kontakt med oss via e-mail så skall vi se över om vi fortfarande skall rekommendera boendet till våra besökare. Genom din feedback kan vi ständigt hålla en uppdaterad lista över de bästa boendena i Uppsala.


Uppsala City Hostel
Vandrarhem med perfekt läge och fräscha rum mitt i centrala Uppsala med närhet till fina shoppinggator. Som gäst väljer du själv om du vill bo billigt i sovsal eller mer bekvämt i dubbel- eller enkelrum.


Uppsala Vandrarhem & Hotell
Perfekt vandrarhem för dig som kommer till Uppsala med tåg då vandrarhemmet bara ligger en kort gångsträcka från Centralstationen. I närheten av vandrarhemmet hittar du ett stort utbud av restauranger och butiker.


Vandrarhem Uppsala Kungsängstorg
Kombinerat vandrarhem och lågprishotell i Uppsala på bekvämt gångavstånd om 10 minuter till centrum. Som gäst väljer du själv om du vill bo i hotellet eller det betydligt billigare vandrarhemmet.