Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Billiga hotell och vandrarhem i Sundsvall
Om du söker billigt boende i Sundsvall har du kommit rätt. Vi har listan på Sundsvalls i vårt tycke 3 bästa och billigaste vandrarhem och hotell.

Om du känner till ett hotell eller vandrarhem som du anser har en bättre service eller ett lägre pris får du gärna skicka ett tips via e-mail till oss. På så sätt kan vi fortsätta hålla en uppdaterad lista över de bästa vandrarhemmen och hotellrummen i Sundsvall.


STF Vandrarhem Sundsvall City Hostel
Vandrarhem med bästa tänkbara läge i centrala Sundsvall. Detta vandrarhem är anslutet till Svenska Turistföreningen vilket innebär att alla gäster som även är medlemmar i STF får fina rabatter på rumspriset.


Skräddaren Vandrarhem
Med goda busskommunikationer in mot centrala Sundsvall ligger vandrarhemmet Skräddaren cirka 3 kilometer utanför stadskärnan. Detta boende är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill ha nära till sevärdheterna i Sundsvall.


Gaffelbyn Vandrarhem
En bit utanför Sundsvall, med cirka 20 minuters gångavstånd in till stadskärnan, ligger Gaffelbyns vandrarhem. Detta är ett av Sundsvalls största vandrarhem med hela 128 bäddar.