Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Stockholm: Rum för övernattning

Billigt boende och övernattning i Stockholm
Stockholm är Sveriges huvudstad och ett självklart resmål för alla någon gång i livet. Här finns demokratins, monarkins och kulturens vagga i Sverige. Som turist i Stockholm är givna turistmål det Kungliga slottet, Sveriges Riksdag och Gamla Stan.

I Stockholm är det aldrig långt till djur och natur. Till Skansen går det fort att ta sig med kommunala medel. Här finns Sveriges historia sammanfattad och här kan du även titta på såväl vargar, björnar, älgar och apor. Ett måste att besöka för alla barnfamiljer.

För barnfamiljer rekommenderas även ett besök på Gröna Lund, Sveriges näst största nöjesfält.

Oavsett vad du vill göra i Stockholm så kan det vara bra att ha ett billigt boende som utgångspunkt. Via oss hittar du just nu 5 billiga vandrarhem i Stockholm som trots priset håller en hög kvalitet. Ju mindre du betalar för ditt boende, desto mer kan du lägga på nöje, resor och mat.


Acco Hostel
Vill du bo så billigt som möjligt i Stockholm så finns det i princip bara ett vandrarhem som gäller: Acco Hostel. Här kan du få sovplats från 120 kronor per natt! Detta vandrarhem ligger på Södermalm i Stockholm nära tunnelbanan.


af Chapman
Prioriterar du boendeupplevelsen som turist kan segelbåten af Chapman i centrala Stockholm vara ett alternativ. Här bor du på vatten mitt i Stockholm till en billig penning.


Interhostel
Vandrarhem med drömläge i Stockholm City. Till Centralstationen går du på några minuter. Perfekt för dig som kommer med tåget till Stockholm och vill ha kort gångavstånd till vandrarhemmet.


Långholmens vandrarhem
Av många bektraktat som Sveriges bästa vandrarhem, precis utanför vandrarhemmet finns en liten sandstrand med badmöjligheter i god vattenkvalitet mitt i Stockholm! Detta vandrarhem är ett boende med fängslande historia - rummen på vandrarhemmet var förr i tiden fängelsecellerna på Kronohäktet.


Vandrarhem Zinkensdamm
På Södermalm ligger detta vandrarhem med gröna ytor utanför rummen. Från vandrarhemmet har du nära till restauranger och småbutiker. Med tunnelbanan tar du dig på några minuter in till Stockholm City.