Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem och billiga hotell i Södertälje
Söker du boende eller övernattningsmöjligheter i Södertälje? Vi har hela listan på prisvärda vandrarhem och billiga hotell i Södertälje. Bokar du något av boendena nedan vet du att det är vandrarhem eller hotell som tidigare haft nöjda gäster.

Om du som tidigare gäst hos något av vandrarhemmen nedan inte upplevt dig fullt ut nöjd med ditt besök får du gärna skicka ett mail till oss och berätta mer om anledningen till detta. Vi försöker aktivt att hålla vår lista över bra vandrarhem och hotell i Södertälje uppdaterad. Din åsikt är viktig för att vi skall kunna hålla en aktuell lista över de bästa vandrarhemmen och billiga hotellen i Södertälje.


Hagaberg Vandrarhem
Om du söker boende i ett vandrarhem med lugn och naturskön omgivning är Hagaberg Vandrarhem förmodligen det du söker. Detta vandrarhem ligger en bit utanför centrala Södertälje, vandrarhemmet omges av ett grönområde och stor trädgård. Från detta boende in till centrala Södertälje är det 15 minuters gångavstånd.


Hotell Torpa Pensionat
Hotell Torpa Pensionat ligger med bedårande utsikt över Torpaviken i Södertälje. Detta boende passar för par som vill satsa på romantiken under sin semsterresa. Här får du en otrolig utsikt över vatten, ett vackert grönområde och mysigt inredda rum.


Tvetagården vandrarhem
Tvetagårdens vandrarhem ligger i en underbar lantlig miljö strax utanför Södertälje. Med bil är du inne i Södertälje centrum på 5 minuter, väljer du att åka buss är du inne i centrum på under 10 minuter.