Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Billiga hotell och vandrarhem i Örebro
Söker du billigt boende i Örebro? Just nu kan du välja mellan 3 billiga vandrarhem och hotell i Örebro med riktigt låga priser på övernattning.

Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara de mest prisvärda boendena i Örebro. Om du vill boka hotellrum eller rum på vandrarhem i Örebro så vill vi underlätta för dig att göra det bästa valet just för dig.


Örebro City Vandrarhem
Ett av de billigaste vandrarhemmen i Örebro med centralt läge och gångavstånd till de flesta sevärdheter i Örebro. Detta vandrarhem är öppet året om och erbjuder mycket värde för dina pengar.


Livin Hotell och vandrarhem
Kombinerat vandrarhem och lågprishotell mitt i Örebro City. Härifrån har du bara någon minuts promenad till Resecentrum. Utifrån din plånbok väljer du själv om du vill bo på hotellet eller det riktigt billiga vandrarhemmet.


Stensötan vandrarhem
Litet vandrarhem i Örebro endast 5 minuters gångpromenad från Centralstationen. Detta vandrarhem erbjuder otrolig standard och högt värde för dina pengar. Som gäst på Stensötans vandrarhem kan du välja mellan 2 mindre lägenheter. Lägenheterna håller mycket hög standard för att vara ett vandrarhem. Kom ihåg att boka i tid då risken annars är hög att detta ställe blir fullbokat tidigt.