Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem i Malmö

Billigt boende och övernattning i Malmö CityVia oss hittar du de billigaste vandrarhemmen i Malmö. Just nu har vi information om 4 vandrarhem i Malmö med låga priser. Välj oss som din guide till boende i Malmö om du söker billig övernattning i Malmö City.


Bosses Gästvåningar
Bosses Gästvåningar är ett billigt vandrarhem i Malmö City. Kommer du med bil kan parkering ordnas mot en låg avgift per dygn. Detta vandrarhem kan bokas direkt över nätet.


Cityroom & Apartments
Uthyrning av rum och lägenheter i centrala Malmö. Låga priser och nära till restauranger och Malmös sevärdheter. Hög standard på rummen gör detta till ett prisvärt boende.


STF Vandrarhem Malmö City
Ett av Malmös största vandrarhem med drömläge i Malmö City. Rekommenderas till alla som prioriterar gångavstånd till turistmål i centrala Malmö. Medlemar i STF (svenska turistföreningen) bokar rum med rabatt.


Vandrarhemmet Villa Hilleröd
Ett utmärkt vandrarhem för dig som önskar grönska och lugn men ändå närhet till stadens centrum. Dett vandrarhem omges av en liten trädgärd i ett lugnt och tyst område. Samtidigt är det nära in till stadskärnan och du kan bekvämt gå in till citykärnan utan att bli trött i benen.