Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Luleå
För dig som är i behov av övernattning i Luleå kan det ju ofta, på grund av kylan, vara intressant att boka rum i centrala Luleå för att undvika långa avstånd. Vi har tagit fram en lista bra vandrarhem och Bed & Breakfast i Luleå som erbjuder såväl förmånliga priser, gott bemötande som centralt läge eller med goda anslutningsmöjligheter till Luleå för dig med bil.


Citysleep
Modernt, nyrenoverat vandrarhem med absolut bästa läge i centrala Luleå. Från detta vandrarhem når du enkelt restauranger, biograf samt museum i Luleå. Citysleep är ett populärt vandrarhem i centrala Luleå så tänk på att boka rum i god tid.


Gammelstads Gästhem
Gammelstads Gästhem-logi & konferens kan vara ett alternativ för dig med bil. Detta vandrarhem ligger i Kyrbyn, med bil når du Luleå på ett par minuter. Fördelen med Gammelstads Gästhem är att du enkelt når detta boende via E4an.


Luleå Vandrarhem och Mini-hotell
Vandrarhem i Luleå med 18 bäddar endast 3 kilometer från centrum. Utmärkt korttidsboende för studenter eller för dig på genomresa för affärer. Du kan boka rum direkt över nätet.