Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Karlstad
Vi vill hjälpa dig som söker ett boende att övernatta på i Karlstad. I Karlstad hittar du ett brett utbud av vandrarhem och hotell. Vi har valt ut vad vi anser vara 3 pärlor när det kommer till prisvärt och bra boende i Karlstad.

Vårt mål är att underlätta ditt val av boende i Karlstad. När du hittar ett vandrarhem via oss vet du att det är ett boende som erbjuder god standard till en billig penning.


CarlstadCity Hostel
Vandrarhem med i det närmaste drömläge i centrala Karlstad. Från detta vandrarhem har du gångavstånd till de flesta delar av Karlstad. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller fyrabäddsrum.


Hotel Freden
Hotel Freden är ett kombinerat vandrarhem och hotell där du efter din plånbok kan välja om du vill bo med vandrarhemsstandard eller hotellstandard. Som vandrarhemsgäst har du tillgång till gästkök.


STF vandrarhem Karlstad
STF vandrarhem ligger i ståndsmässiga lokaler i det som en gång i tiden var det gamla regementet i Karlstad. Vandrarhemmet ligger med bra läge endast 1 kilometer från centrala Karlstad. medlemmar i STF bokar boende med rabatt.