Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Jönköping
Jönköping är Småland pärla, en vacker stad invid Vättern med goda möjligheter till såväl bad som fiske. Shopping och nöjesliv är också givet för den som så vill.

Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara de bästa och billigaste vandrarhemmen i Jönköping. Så att du kan lägga mer pengar på mat och nöje och mindre på boendet under tiden som du semestrar i Jönköping.


A6 Hotell & Vandrarhem
Om du gillar shopping så ligger A6 Hotell & Vandrarhem i helt rätt område av Jönköping för dig! Från vandrarhemmet har du gångavstånd till det största köpcentret i Jönköping och närhet till större elektronikkedjor. I närområdet finns även badmöjligheter.


Horstorps Gård
Om du vill bo nära Jönköping men ändå en bit utanför stan i lugn miljö utan avgaser så passar Horstorps Gård utmärkt för dig. Gården ligger i Bankeryd cirka 10 kilometer från centrala Jönköping. Gården erbjuder en familjär känsla i vacker natur. På 1-2 kilometers avstånd från vandrarhemmet hittar du fina badstränder.


Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Erbjuder vacker herrgårdsmiljö i Huskvarna som ligger väldigt nära Jönköping. Utmärkta kommunikationer in mot Jönköping. I priset för boendet ingår också gratis parkering vilket är väldigt förmånligt för dig som kommer med bil. Från boendet har du nära till Vätterns strand.