Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem i Visby och på Gotland

Billigt boende och övernattning på Gotland/Visby även sommartidGotland är Sveriges semesterparadis. Flera undersökningar har bekräftat att Gotland och Visby är såväl det landskap som stad som vi helst semestrar i om vi reser inom landet. Förklaringarna till detta är många: I Visby finns en helt unik och välbevarad stad som tar dig tillbaka till livet på medeltiden. Visby, med ringmur, erbjuder en historia som är så välbevarad att den inte finns att återfinna någon annanstans i landet.

Att semestra i Visby innebär också att du som turist har enorma möjligheter att gå runt på små gator med fina butiker. Visby kan i det närmaste liknas vid Gamla Stan i Stockholm, men flera gånger större. I Visby har du under sommartid fina solmöjligheter och aldrig långt till bad och lek. På Gotland finns ett landskap som inte heller det återfinns någon annanstans i Sverige. Gotland och Visby erbjuder kort och gott en unik och vacker inblick i den svenska historien.

Nedan hittar du en lista på vad vi anser vara de bästa vandrarhemmen i Visby som därtill håller de lägsta priserna. Dessa vandrarhem utgör även en utmärkt bas för dig som funderar på att åka vidare ut i naturen och det öppna landskapet på Gotland. Om du bokar rum under Almedalsveckan så tänk då på att boka övernattning i god tid då de flesta vandrarhem vid denna tidpunkt på året snabbt bli fullbokade.

Mitt i Visby Vandrarhem
Mer centralt boende i Visby är svårt att hitta. Från detta vandrarhem har du kort gångavstånd till Stora Torget, stranden, restauranger och Almedalen. Vandrarhemmet är utrustat med ett modernt kök för självhushållning. Under sommaren kan sängplats fås från 450 kr per natt.


Visby Vandrarhem Fängelse
Om du är på semester i "medeltidsstaden" Vibsy - varför inte passa på att samtidigt bo på ett orginellt sätt? Detta vandrarhem var ursprungligen fängelset på Visby men har idag moderniserats och gjorts om till vandrarhem. Under högsäsong kan sovplats fås från 290 kr per natt, då ingår även frukost.


Visby Vandrarhem
Litet men nyrenoverat vandrarhem i Visbys innerstad med totalt 17 sovplatser. Från de flesta rum har du havsutsikt! Vandrarhemmet ligger vägg i vägg med med Visby Ringmur. Rum kan du boka direkt över nätet.


STF vandrarhem Rävhagen
Om du kan tänka dig ett gå eller cykla ett par kilometer för att komma till Visby kan boende på STF vandrarhem Rävhagen kanske vara ett alternativ. Detta vandrarhem ligger i en naturskön miljö ett par kilometer från Ringmuren. Bra att känna till är att detta boende har satt en åldergräns om 22 år för sina gäster (gäller självklart inte barnfamiljer med småbarn eller tonåringar).