Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Göteborg: Billig övernattning

Billiga vandrarhem i Göteborg för dig som söker rum och boendeGöteborg är Sveriges framsida och en turiststad där det alltid finns aktiviteter att göra. I Göteborg finns Sveriges största nöjesfält - Liseberg - med några av Norra Europas största Berg-och-dalbanor. I närheten till Liseberg ligger Universeum där du kan vandra i en äkta djungel eller beundra ett av Sveriges största akvarium med exotiska fisker.

Älskar du natur och djur finns i Göteborg Slottsskogen som i det närmaste kan beskrivas som Göteborgs Central Park. Inträde till parken är gratis och här kan du sommartid få se sälar, pingviner, exotiska fåglar, älgar, hästar och klappa getter. I Trädgårdsföreningen och Botaniska trädgården, två andra parker i Göteborg, finns några av Sveriges största samlingar av blommor och grönska.

Vill du bada i saltvatten har du Saltholen 20 minuter bort med spårvagn, här finns underbara klippor invid havet där tusentals göteborgare solar varje dag sommartid. Från Saltholen går regelbundet båtar ut till Göteborgs skärgård.

Göteborg har några av Sveriges bästa restauranger för dig som vill passa på att njuta av en exlusiv smakupplevelse. På Sjömagasinet serveras Sveriges kanske godaste fisk.

Vi tror stenhårt att Du som turist i Göteborg vill lägga din semesterkassa på aktiviteterna ovan och mindre pengar på ditt boende som du ändå bara sover bort. Därför har vi tagit fram en lista på några av Göteborgs billigaste vandrarhem. Detta för att du skall kunna lägga mer pengar på nöjen och mat, och mindre på ditt boende.


Göteborgs vandrarhem
Perfekt boende för dig som vill bo nära tre av de största turistattraktionerna i Göteborg: Detta vandrarhem ligger mittemot nöjesfältet Liseberg. På några minuter kan du gå till Universeum och på ytterligare några minuter når du Bergakungen, Göteborgs största biosalong.


Linné Hostel
Utmärkt boende för dig som uppskattar kultur och god mat. I Linnestaden har du aldrig långt till en bra restaurang eller en atelje. Vill du koppla av i lugn och ro har du gångavstånd till Slottsskogen.


Slottsskogens vandrarhem
Vandrarhem som ligger invid parken Slottsskogen. Till Slottsskogen är det fri entre och här finns något för alla barnfamiljer: Vad sägs om att kunna titta på sälar och pingviner som simmar, få klappa gätter och titta på älgar? Allt detta i centrala Göteborg!


Stigbergslidens vandrarhem
Ett av Göteborgs största vandrarhem. Medlemmar i STF (svenska turistföreningen) bokar rum med rabatt. Detta boende ligger ett stenkast från Sjöfartsmuséet i Göteborg.