Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Eskilstuna
För dig som söker billigt boende i Eskilstuna kan Du välja mellan 3 prisvärda vandrarhem. Välj och boka utifrån lägst pris, högst standard eller bästa läge i Eskilstuna.

Vi har tagit fram och listat vad vi anser vara Eskilstuna 3 bästa vandrarhem. Nedan kan du läsa på och jämföra varje vandrarhem mot varandra. På så vis kan du boka det vandrarhem som bäst stämmer in på dina önskemål. Kanske söker du ett vandrarhem som ligger så nära centrum som möjligt, eller kanske vill du bo på det boendet som ligger närmast naturen? Du väljer själv, vi har all information du behöver veta.


Vilsta Sporthotell
Vilsta Sporthotell kombinerar det bästa med Eskilstuna: Boendet ligger i ett vackert grönområde samtidigt som gångavståndet till centrum endast är 2 kilometer och detsamma till Parken Zoo.


Hållsta Konferens
Passar utmärkt för dig som kommer till Eskilstuna med bil. 8 kilometer från Eskilstuna centrum ligger detta boende som omges av ett fantastiskt grönområde.


SVIF Stenkvistaskolans Vandrarhem
Det kanske billigaste vandrarhemmet i Eskilstuna. Ligger med cirka 7 kilometers gångavstånd till Eskiltuna centrum. Är det lågt pris du prioriterar är detta antagligen boendet du söker.