Skip to: Site menu | Main content

billigavandrarhem (48K)


Vandrarhem Borås
Via oss kan du som vill semestra i Borås boka billig övernattning på något av stadens bättre vandrarhem.

Borås är en fantastisk sommarstad, här finns mycket att göra för varje barnfamilj. I staden hittar du ett av Sveriges största badpalats och som lämpar sig väl som en heldagsutflykt för hela familjen. För de lite äldre som föredrar god mat och promenadstråk lämpar sig centrala Borås utmärkt för detta. Genom centrum i Borås flyter ån Viskan och erbjuder en underbar syn för den som gillar vatten. Längsmed ån kantas centrum av caféer och uteserveringar.

Oavsett vad du letar efter i Borås, om du så bara skall hälsa på några vänner och söker billigt boende, eller vill unna dig några dagar på vandrarhem så har vi det du söker. Vi har tagit fram en lista på vad vi anser vara de 3 bästa och mest prisvärda vandrarhemmen i Borås.


Hotell sköna nätter
Erbjuder hotellstandard till vandrarhemspiser. Unna dig hotellkvalitet till samma pris för att bo på ett vandrarhem. Med promenadavstånd till Borås centrum är Hotell Sköna Nätter ett av de mest prisvärda hotellen i Borås.


STF Vandrarhem Borås
Medlemmar i STF bokar med 50 kr rabatt per person. Detta vandrarhem ligger endast 2 km från äventyrsbadet i i Borås. Perfekt för barnfamiljer som vill övernatta billigt i Borås.


Vila Mini-Hotel & Vandrarhem
Centralt läge mitt i Borås. Till centralstationen, där du hittar buss- och tågförbindelser till Borås, tar det bara ett par minuter att gå till Vila Mini-Hotel & Vandrarhem. Detta boende håller hög kvalitet och du kan välja mellan att bo i vandrarhemmet eller i något dyrare rum med hotellstandard.